Crema de pastanaga

Ingredients

  • 400 gr. pastanagues
  • 1 ceba
  • 1 patata
  • 125 gr. tomàquet triturat
  • 750 ml. brou vegetal
  • 3 cullerades oli d'oliva
  • 1 cullerada julivert picat
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Pelar les pastanagues, rentar i tallar a rodanxes. Pelar la ceba i picar.
Escalfar l'oli d'oliva en una cassola, afegir la ceba i sofregir fins que estigui tendra. Abocar el tomàquet i el julivert picat. Tapar i coure a foc lent durant 10 minuts. Afegir les pastanagues, la patata tallada a daus i el brou. Salpebrar i continuar la cocció durant 15 minuts més.
Triturar amb la batedora fins a obtenir una crema ben lligada i emplatar.

45min

Notes

Suggeriment per a nens petits: afegir al puré la ració de peix que s'hagi de menjar, ben esmicolat. Li servirà com a plat únic i probablement es menjarà el peix millor així que sol.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3356 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: